top of page

Vinnie's Oil

Här kan du köpa Vinnie's Oil. Vår svensktillverkade och patenterade hårdvaxolja. Bestående av 16 st olika kallpressade, djupgående oljor och 3st olika vaxer som lägger sig i lager på ytan och ger en starkt vattenavvisande effekt. Oljorna är mycket dryga och ger ett utmärkt skydd till trä. Vinnie's Oil är en matsäker ytbehandling till trä, metall, epoxy, läder mm. Välj mellan Vinnie's Oil Universal hårdvaxolja. Vinnie's UPO som är en mer djupgående behandling för ytor som utsätts för väta och slitage, komplitera i så fall med vinnie's Vax, som är ett hårt vax som ger en mycket effektiv vatten-avstötande effekt på trä och andra material. Vill du bara använda en produkt vid t.ex. ytbehandling av möbler, bord, hyllor mm, så kan du välja Vinnie's Oil Universal. Universalen är hårdvaxoljan vi använder när vi vill undvika den gulaktiga färgningen som linoljebaserade oljor annars ger. 

Våra oljor är ett samarbete mellan fyra snickerier som hårdtestat och tagit fram en oljeserie som vi är väldigt nöjda med, och som har blivit standard i mitt eget snickeri.

Se vårt oklippta hårdtest där vi diskar ändträbräda, behandlad med Vinnie's Oil UPO samt vax, i kaffe och vin. Klicka här för att se video.

Har du ett snickeri, butik, eller webbshop och vill bli återförsäljare av Vinnie's Oil. Kontakta oss!

bottom of page